Locuiesti la casa si detii pe langa aceasta un loc pe care nu stii cum sa il valorifici? Poti construi o sera sau un solar! Poate la prima vedere iti pare dificil sa faci acest lucru, insa cu sfaturile potrivite, o poti face chiar tu!

Gandeste-te numai la avantajele pe care le vei avea atat tu, cat si intreaga familie de pe urma realizarii unei sere sau a unui solar. Nu te-ai saturat sa cumperi legume si zarzavaturi din supermarket? Pe langa faptul ca acestea parca nu au niciun gust, mai sunt tratate si cu fel si fel de chimicale ce au rolul de a le grabi cresterea.

De cate ori nu ai avut poate surpriza, dupa ce ai cumparat niste rosii mari si frumoase din supermarket, cand ai ajuns acasa sa constati ca de fapt in interior sunt crude? Si toate astea datorita numeroaselor procese la care sunt supuse pentru a mari productia si pentru a fi trimise mai repede la vanzare.

Daca mai pui la socoteala si faptul ca substantele cu care sunt stropite sau care sunt injectate in legume sunt extrem de daunatoare corpului tau, devine parca tot mai plauzibila ideea de a-ti construi propria sera sau propriul solar.

Ce trebuie sa stii inainte de a construi o sera sau un solar?

Nu ai nevoie decat de o suprafata de aproximativ 15 mp si de un mic spatiu adiacent, unde sa iti construiesti o magazie mica pentru uneltele pe care le vei folosi. Mare atentie la locul unde urmeaza sa amplasezi constructia! Acesta trebuie sa fie luminos, fara pomi in jur si totusi ferit de vanturi puternice. In acelasi timp, ai grija ca umiditatea solului pe timpul iernii sa fie redusa, asadar opteaza pentru un loc putin in panta si la inaltime. Cat despre fertilitatea solului, aceasta poate fi controlata cu ajutorul ingrasamintelor naturale sau chiar prin inlocuirea solului.

Nu Oricum iti ofera materialele necesare pentru construirea serei sau a solarului

Structura acestora trebuie sa fie usoara, dar in acelasi timp rezistenta si bine ancorata. Folia aleasa trebuie sa reziste la vant si ploaie. Opteaza pentru un sistem de irigare prin picurare, iar in timpul verii repeta irigarea de doua ori pe zi.

Magazinul online nuoricum.ro ti-a pregatit toate echipamentele de care ai nevoie pentru construirea serei sau a solarului dorit. Vorbim de folii profesionale (pentru acoperire, de pereti, folii termice si folii de mulcire), folii microporoase tip agril, tevi zincate, sisteme de irigare prin picurare (si accesorii si filtre pentru acestea), ata pentru palisat, plasa de umbrire si alte accesorii pentru sere si solarii.

Aceste echipamente pentru sere si solarii sunt de inalta calitate, rezistente in timp si, optand de asemenea si pentru semintele pe care Nu Oricum ti le pune la dispozitie, vei obtine necesarul de legume si zarzavaturi bio pe care ti-l doresti.

Aceeseaza site-ul magazinului Nu Oricum si descopera si celelalte produse ce iti sunt puse la dispozitie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.