De ce avem nevoie de centrale termice?

Iata o intrebare pe care si-o pun tot mai putini oameni, caci devine clar faptul ca centrala termica nu este un moft, ci o necesitate a fiecarei case. Centralele termice iti ofera in primul rand independenta, posibilitatea de a alege cand sa incepi sa iti incalzesti locuinta. Noi, de exemplu, am avut ani in care am pornit caldura in apartament cu mult inaintea vecinilor nostri care depind (cei mai multi dintre ei) de firma care ofera incalzire termica si care, ca sa fim sinceri, ridica preturile la intretinere parca mult prea de speriat.

Asadar, pe langa independenta pe care o ai atunci cand, cu o simpla apasare de buton, incalzesti caloriferele si, implicit, casa, iata ca un al doilea important motiv pentru care avem nevoie de centrale termice este pretul pe care il platim. Desi la prima vedere pare ca o centrala termica este o investitie mare, sa stiti ca in doar cativa ani aceasta se amortizeaza. Noi avem centrala termica pe gaz in apartament de peste 15 ani. In toata aceasta perioada am platit, luna de luna, cu mult mai putini bani decat vecinii nostri la intretinere si, in plus, am avut caldura in casa ori de cate ori am vrut, indiferent de anotimp, daca am considerat ca vremea de afara o cere.

De asemenea defectiunile din bloc la tevile de apa calda sau penalizarile care opresc apa calda in bloc din cauza datornicilor pe noi nu ne afecteaza deoarece avem propria noastra centrala termica prin intermediul careia incalzim apa pentru bucatarie si baie. Tinand cont de vremurile pe care le traim, de faptul ca oamenilor le este tot mai greu sa tina pasul cu scumpirile de la intretinere, putem intelege usor cat de important este sa devii independent de restul blocului, sa eviti riscul de a vedea ca ramai fara caldura in calorifere in mijlocul iernii.

Va puteti arunca un ochi pe centralele termice de la QuickShop https://www.quickshop.ro/centrale-termice-accesorii-c1-p1, daca vreti sa aflati mai multe informatii legate de acest subiect, sa vedeti preturi, modele de centrale termice si sa alegeti in cunostinta de cauza aparatura si accesoriile care va sunt necesare. Nu uitati ca este foarte important ca, pe langa centrala termica pe care o cumparati, sa va dotati cu cronotermostate, stabilizatoare de tensiune si neaparat cu detectoare de gaz, caci legea cere ca fiecare casa care are centrala termica sa detina si detector de gaz. Dar nu neaparat pentru ca o cere lege va indemn sa faceti asta, ci in primul rand pentru siguranta voastra, a familiilor voastre, a caselor si bunurilor voastre.

Centrala termica cu condensatie Motan Green 24 – 24 kW

Noi am avut o centrala termica Motan vreme de zece ani si am fost tare multumiti de serviciile pe care aceasta ni le-a oferit zi de zi. Tocmai de aceea am decis sa va atrag atentia asupra ei, mai ales ca pe site-ul celor de la QuickShop are un pret foarte bun. In cei zece ani in care ne-am folosit de ea nu s-a stricat nici macar o data si a facut fata cu brio tuturor reviziilor tehnice prin care a trecut. Nu stiu daca sunteti la curent, asa ca va spun/amintesc faptul ca legea cere ca, la fiecare doi ani, un specialist avizat sa faca revizia tehnica a centralei, sa se asigure ca aceasta functioneaza bine si nu va pune in pericol. Deisgur, puteti face acest lucru si in fiecare an, inainte de a porni caldura in casa, ca sa fiti cu inima impacata, asa cum procedam noi.

Trebuie sa va mai spun ca atunci cand cumparati o centrala termica cu condensatie Motan Green 24 – 24 kW de la QuickShop primiti cadou un kit evacuare/admisie centrale in condensare Motan care in mod normal costa 190 de lei. Centrala termica Motan Green ofera apa calda menajera instant si recupereaza caldura degajata de procesul de condensatie al vaporilor de apa din gazele de ardere, ajungand sa aiba o eficienta de pana la 104%.

Centrala termica Ferroli DivaCondens F24D Plus – 24 kW 0CCR4YWA

Cand am decis ca vrem o noua centrala termica, in prima faza am cautat tot un Motan, pentru ca stiam ca e o centrala buna. Chiar am si glumit intr-un articol de pe celalalt blog, unde am povestit despre o clona, un bunic tanar si un italian potent. Pentru ca Motan-ul pe care l-am gasit atunci nu se potrivea perfect in locul celui vechi, ceea ce insemna ca trebuia sa schimbam gura de evacuare si sa mutam tevile, am ales sa cumparam o centrala termica Ferroli.

Face o treaba excelenta, asa ca nu regretam ca am facut aceasta alegere. Toarce ca o pisica multumita si, pana acum, in cei cinci ani de cand o avem, nu ne-a facut niciodata probleme. Centrala termica Ferroli pe care o recomand astazi poate fi gasita pe site-ul QuickShop. Daca o cumparati, primiti cadou un Kit evacuare/admisie centrale in condensare Ferroli cu valoarea de 420 lei. Este o centrala termica de ultima generatie care are o multime de functii ajutatoare. Puteti citi mai multe despre ea pe site.

Date contact QuickShop:

Telefonic: 0765.277.006
Prin email: comenzi@quickshop.ro