Atunci când vine vorba despre trenduri, vedetele sunt primele care încep să poarte anumite creații și să creeze isterie în rândul consumatorilor de rând, iar acest lucru nu este valabil doar atunci când vorbim despre haine.

Atunci când vorbim despre unghii cu gel, tot vedetele sunt cele care dau startul noilor trenduri și de aceea este mereu interesant să le urmărim și să adoptăm și noi ceea ce ele implementează, fără să își dorească, de cele mai multe ori.

Dacă în ultimul timp am tot văzut unghiile de tip bule și ne-am întrebat ce om normal ar fi capabil să poarte astfel de „creații”, pare că moda a revenit la normal, cel puțin atunci când vorbim despre unghii.

În continuare vom prezenta mai detaliat câteva manichiuri ale vedetelor care merită încercate de toată lumea și pentru că este primăvară, ne vom axa, în principal, pe unghiile la modă, în culori care ies în evidență dar și nude, cele din urmă fiind extrem de elegante, fără să se demodeze vreodată.

Lana Del Rey

Nu ne sunt deloc străine aparițiile Lanei Del Rey și nici preferințele ei în materie de manichiură. Pentru ea, roșul este întotdeauna o alegere inspirată și de aceea nu ezită niciodată să opteze pentru acest tip de manichiură. Unghiile lungi și roșii au devenit o emblemă pentru cunoscuta vedetă și de aceea, această combinație va fi întotdeauna una inspirată și de efect. Atunci când ajungi la salon și nu te poți hotărâ asupra tipului de manichiură dorit, apelează la această idee. Cu siguranță unghiile tale vor fi remarcate și lăudate.

Rihanna

Rihanna reușește să ne surprindă întotdeauna, în toate privințele. Aceasta este mereu nonconformistă atunci când vine vorba de îmbrăcăminte, păr dar și de unghii. După cum ați remarcat, Rihanna are, întotdeauna, unghiile lungi și puternic colorate. De această dată, vedeta a adoptat niște culori mai neutre însă procedeul prin care au fost unghiile făcute este unul care, normal, surprinde. Unghiile sale reprezintă o perfectă sursă de inspirație pentru toate fetele care nu își impun nicio limită.

Ariana Grande

Deși nu se află de multă vreme în această branșă, tânăra vedetă are milioane de fani în toată lumea iar look-ul ei este, de cele mai multe ori, copiat de fete de toate vârstele. Și unghiile sale imense au devenit o emblemă pentru tânăra cântăreață și din ce în ce mai multe tinere menționează la saloanele de manichiură că își doresc unghii precum cele ale Arianei. De această dată, vedeta a fost surprinsă în timp ce purta pe unghii o culoare nude, spre alb. Această culoare este în contrast cu lungimea unghiilor acest lucru reușind să pună vedeta într-o lumină mai bună.

Katy Perry

Deși suntem obișnuiți deja cu nebunia acestei vedete, Katy Perry a reușit să ne surprindă și de această dată, atât prin creativitate cât și prin nonconformism și avangardism. Celebra vedetă și-a făcut apariția, pe covorul roșu, cu niște unghii cuminți dar deosebite. Acestea se asortează perfect cu rochia, atât unghiile cât și aceasta având desenate note muzicale și ambele fiind albe. Cântăreața a atras toate privirile și a primit laude în toate tabloidele internaționale. Deși ne-am obișnuit ca aceasta să aibă un look mult mai colorat, a reușit să ne surprindă și de această dată, prin simplitatea cromatică.

Beyonce

Nu ne este străin faptul că frumoasa Beyonce preferă unghiile colorate. De această dată, vedeta a ales un bleu în tendințe, acesta reușind să scoată și mai bine în evidență culoarea pielii ei superbe. Acest tip de manichiură este unul cu adevărat în tendințe și ar putea fi adoptat, cu mare ușurință, de fiecare dintre voi. Această culoare se potrivește atât pentru școală, job dar și pentru ieșirile nocturne cu prietenii.

Selena Gomez

Superba vedetă are un stil din ce în ce mai natural iar acest lucru se poate vedea și din preferințele sale în materie de manichiură. În ultimul timp, Selena prefera ca unghiile să fie din ce în ce mai naturale, în culori nude dar, totuși, extrem de lungi. Acest tip de manichiură este întotdeauna unul inspirat, indiferent de vârstă sau anotimp.

Demi Lovato

Demi Lovato a fost întotdeauna adepta unor unghii cât mai scurte și mai naturale și de aceea nu ne surprinde nici de această dată. Vedeta preferă unghiile simple, date doar cu lac și nu le poartă, prea des, în culori care ies în evidență.

 

Sursa foto: Pinterest