Multe au fost situatiile in care am avut nevoie de o firma de curierat. Uneori am trimis cate ceva prietenilor, alteori mi-am comandat produse de pe internet si le-am primit prin intermediul unor curieri, iar de foarte multe ori am primit prin serviciul de curierat diverse cadouri de la prieteni si firme colaboratoare. Chiar zilele trecute se mira sotul meu de faptul ca serviciilede curierat rapid au o tot mai mare cautare. E usor de inteles si era de asteptat intr-o tara in care serviciile postale sunt la pamant. Firmele de curierat iti pastreaza produsele in cele mai bune conditii, le livreaza intr-un termen foarte scurt, iti ofera garantia ca le primesti, ca nu patesti cum am patit eu cand o prietena mi-a trimis prin posta un pachet urias cu carti pentru pregatirea examenului de bacalaureat, carti despre care nici in ziua de azi, dupa cinci ani, nu se stie nimic.

Ei bine, astazi nu vreau sa ma enervez, asa ca aleg sa vorbesc (scriu) despre cel mai bun curier, dar nu inainte de a va spune ca saptamana trecuta am avut ocazia de a intalni cel mai frumos curier, un tip roscat, cu ochi verzi, patrunzatori, si un zambet de cuceritor. Totusi, cand avem nevoie de servicii de curierat, e mai putin important cum arata omul. Tot ceea ce trebuie sa ne intereseze se rezuma la cateva intrebari: e de incredere? isi respecta clientii? suna inainte de a veni la usa? urca pana sus pentru a aduce coletul? revine daca nu te gaseste acasa? este politicos? etc.

Da, am intalnit asemenea curieri si tin neaparat sa vorbesc pe blog despre ei, pentru ca lumea sa inteleaga ca nu trebuie sa judecam o intreaga categorie de oameni dupa faptele unuia care a gresit. Bloggerii se reped sa scrie cand sunt nemultumiti, uitand ca mai important este sa ii laudam pe cei care isi fac bine treaba, pe cei care sunt potriviti meseriei pe care o presteaza. Cel mai bun curier pe care l-am intalnit (poate nu singurul, dar el imi vine in minte acum) este tipul care mi-a adus comanda pe care o plasasem pe un anumit site cu obiecte vestimentare pentru femei.

Pachetul mi-a venit prin intermediul firmei de curierat Xcurier intr-un timp record, lucru de care am fost foarte multumita. Curierul m-a sunat din timp si impreuna am stabilit o ora la care sa fiu acasa, astfel incat omul sa nu bata drumul degeaba si nici eu sa nu il incurc. Mi-a vorbit foarte politicos, a asteptat pana cand mi-am verificat agenda pentru a gasi o ora potrivita, apoi a ajuns sa imi livreze pachetul fix la ora stabilita, lucru pe care eu l-am apreciat cum se cuvine si care m-a facut sa povestesc astazi despre cat de multumita am fost de serviciile firmei de curierat Xcurier si mai ales de cele ale angajatului cu care am avut de-a face.

Faptul ca am fost respectata, ca produsul mi-a ajuns la foarte scurt timp dupa ce am dat pe internet comanda, ca era intact, asa cum il trimisese firma de unde il cumparase, i-a oferit cel mai bun motiv pentru a scrie pe blog si a va recomanda firma de curierat Xcurier. Mai mult, m-as bucura daca administratorii firmei ar afla de faptul ca am fost multumita si am considerat ca un angajat al lor este cel mai bun curier, caci asemenea oameni ar trebui recompensati, rasplatiti intr-un fel pentru ca au grija de bunul nume al firmei la care lucreaza.

X Curier ofera celor interesati servicii de curierat de cea mai inalta calitate, dar si multe alte optiuni referitoare la servicii adiacente: trimiteri postale, trimiteri de plicuri, posta rapida etc, adica acel gen de lucruri pe care pana acum le oferea numai posta, unde serviciile sunt asa cum sunt. Din aceste motive am ales sa scriu despre lucrurile bune care se intampla la noi, pentru ca oamenii sa stie ca exista si firme de curierat de incredere, ai caror angajati isi fac treaba asa cum scrie la carte. Mi-a dori ca in toate domeniile de activitate lucratorii sa isi faca treaba asa cum si-o face baiatul despre care va spuneam, cel mai bun curier, o persoana care lucreaza la firma X Curier. Sigur lucrurile ar merge mult mai bine in Romania.

Daca aveti nevoie de servicii de curierat, va las datele de contact ale xcurier:

BUCURESTI

B-dul Timisoara Nr. 92, Sect.6

Tel: 0786-860056 Tel: 0786-860058

CLUJ-NAPOCA

Calea Baciului Nr. 87, Jud Cluj

Tel: 0786-860066 Tel: 0786-860068

 Email:

office@xcurier.ro

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.