Cred că nimic nu este mai amuzant decât să stai de vorbă cu prietenii despre ceea ce face (și e dispus să spună) fiecare în propria baie, în intimitatea absolută a casei. De-a lungul timpului am auzit o mulțime de povești haioase și sunt convinsă că împreună am putea umple o carte întreagă despre acest subiect. Nu vă sfiiți, vă rog! 😀 Ca să vă dau un pic de curaj, voi recunoaște că vreme de mulți ani am citit cărți la baie. Aveam întotdeauna câteva puse pe o etajeră (avantajul celei care nu umple casa cu farduri), ca să pot alege în funcție de dispoziția de moment. Acum, că nu mă mai ajută ochii și nu îmi amintesc mereu să plimb ochelarii cu mine în locul unde omul are nevoie de intimitate maximă, aleg să dezleg sudoku. În baia mea există mereu cel puțin o revistă plină de careuri cu sudoku și câteva pixuri. Vă mai pot spune că nu sunt singura din familie care își petrece timpul la baie cu sudoku. Din păcate, nu pot dezvălui mai multe. 😀

Ce fac oamenii în baie? Mai nou, de când toată lumea are telefoane performante, aflu că mulți își petrec timpul pe facebook. Îmi pot imagina cum dau like-uri atunci când se screm și cum dau share înainte de a folosi hârtia igienică. 😀 Să vorbești la telefon în timp ce stai pe budă mi se pare chiar riscant. Dacă tragi vreun pârț tocmai când prietena/prietenul îți spune că te iubește sau când șeful îți atrage atenția că ai făcut o greșeală în acte?

Într-o zi, plimbându-ne printr-un magazin, am observat un mini-set de golf. Intenția producătorului era clară: bun de folosit pe wc. În ciuda reticenței soțului meu, am cumpărat setul de golf. Mare i-a fost mirarea când a văzut că toți musafirii, de cum își declarau intenția de a intra în baie, erau puși să aștepte până când pregăteam totul. Râsul lor încă ne răsună în urechi și ne face să ne felicităm că am cheltuit cu folos cele trei lire. Între timp ne-am mutat într-o casă amenajată mai cu gust, mai îngrijită, iar setul l-am rătăcit pe undeva, însă poza de mai jos rămâne mărturie că am avut musafiri care au jucat golf în baie, pe wc.