Cu siguranta epilatul a devenit parte din viata ta, o parte extrem de importanta, la care apelezi cu periodicitate, la fel cum este si in cazul nostru, restul multimii din jurul tau. In zilele noastre nu doar doamnele ravnesc dupa un proces complet de epilare care, daca s-ar putea, sa fie cat mai usor cu putinta, sa dureze cat mai putin timp si sa fie cat mai eficient. Si domnii simt pe zi ce trece tot mai mult nevoia de a se integra in multimea sustinatorilor de epilare si apeleaza intr-o egala masura la procesul de indepartare definitiva si/sau temporara a parului nedorit de pe picioare, maini, din zona intima, etc.

Cei mai multi apeleaza la epilarea cu ceara, fiind un proces mult mai accesibil si mai eficient decat epilarea traditionala, cea cu ajutorul lamei/aparatului de ras, dar si decat alte metode mai costisitoare de epilare sau fata de epilarea la salon. Fie ca esti o/un impatimit al ritualurilor accesibile de infrumusetare si ca incadrezi subiectul epilare tot in aceasta categorie, fie ca te-ai indrebat vreodata cum arata un kit epilare complet si profesional, astazi dezvaluim intregul mister.

Kit profesional de epilat cu ceara

Vom vorbi in cele ce urmeaza despre lucrurile pe care oricine le poate avea prin achizitia unui kit basic dar profesional, de epilare cu ceara. Pretul unui astfel de kit este sub 100 lei si reprezinta solutia simpla si accesibila prin care poti transforma epilatul intr-o rutina placuta pe care nu vei mai fi nevoit(a) sa o repeti la infinit. De cele mai multe ori acest tip de epilare se poate realiza la interval de circa doua saptamani, aceasta incetinind procesul de creste ar firului de par.

Din aceasta trusa de epilare nu lipseste ceara de epilat, care se afla in doua sortimente diferite la alegere. O companie de prestigiu intelege ca suntem unici si iti ofera posibilitatea de a-ti alege rezervele cu ceara de care ai nevoie. Exista ceara pentru piele sensibila, respectiv ceara cu extracte naturale ce prezinta un risc redus de iritatie dupa epilare, fie ceara clasica si/sau parfumata.

Totodata in acest kit vei regasi si un incalzitor special care te va ajuta sa transformi ceara la consistenta necesara si benzi care vor face aplicarea si indepartarea mai usoara. De nelipsit din acest kit sunt si doua spray-uri de tip tratament, pre si post-epilare, care vor pregati si pielea corespunzator.