Am avut zilele trecute o discuție interesantă cu sora mea pe chat-ul facebook și, pentru că ne-am distrat când ne-am dat seama ce am scris, m-am gândit să o fac publică, să se amuze și alții. Acum o pun pe blog, căci aici postările pot fi ușor regăsite folosind anumite cuvinte cheie sau căutând rapid după data aproximativă la care a fost scris textul, chestii pe care fb încă nu le-a pus la punct așa cum ar trebui. Așadar, vă invit să cititi micul text de mai jos, apoi să îmi dați răspunsul la întrebarea:

Ce animal are Vienela în casă?
Discuție pe chat:
-Ce face Bruno?
-Dimineață a miorlăit ca o pisică să fie scos afară. Văzând că nu îl bag în seamă, a sărit pe mine ca un tigru și mi-a zgâlțâit coasta ruptă.
-Și acum?
-A mâncat ca un lup și doarme ca un porc. 

petmart.ro

Desigur, pentru un plus de amuzament aș fi putut spune că Bruno al meu sforăie ca un urs, se joacă precum o veveriță, se cațără pe mobilă ca o capră neagră, e încăpățânat ca un catâr, e șiret ca o vulpe, inteligent ca un delfin, periculos ca un sarpe, mândru ca un cal pur-sânge arab etc, etc. Lista poate continua și chiar vă invit să o completați, dacă aveți chef de joacă și dacă pregătirile pentru Crăciun nu v-au acaparat în totalitate.

Mor de necaz că nu am cu ce să îmi pozez animalul din casă. Pentru telefon nu (mai) am cablu de date, căci l-a uitat Mihai în țară când a fost la înmormântarea tatălui său, aparatul de fotografiat nu vrea să se mai aprindă, iar bani pentru unul nou nu am (încă), deoarece nu (mai) merg la muncă, pe motiv de coastă ruptă și durere de spate infernală. Bruno s-a îngrășat, blana îi lucește de parcă e unsă cu ulei, e liniștit, cuminte și mereu cu poftă de viață. Desigur, rămâne un animal imprevizibil, după cum au putut afla cei care au citit deja textul despre ziua plină de surprize.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.