Ai investit intr-o pereche de casti si te-ai bucurat de acestea ceva vreme. Cand anumite componente au inceput sa arate semne de uzura te-ai vazut nevoit sa cauti o alta pereche de casti. Pe principiul cand nu e una, este alta, castile sunt functionale, insa arata ca dupa razboi. Vei dori sa stii despre PadForce, magazinul online de unde vei putea cumpara accesorii pentru castile tale. Sa le readuci la viata!

Piese de schimb pentru casti – iata ce vei gasi la PadForce

La PadForce vei gasi piese de schimb pentru casti care te vor ajuta sa faci castile sa arate din nou ca noi. Functionalitatea lor nu este afectata de buretele castilor sau buretele de pe banda superioara, insa in mod cert o diferenta o vei face si asta pentru ca in lipsa unui burete sau cand acesta este deteriorat simti disconfort la purtare.

Castile on/over-ear sunt ideale pentru cei care joaca in retea, petrec mult timp online si mai ales noaptea. Au nevoie sa isi creeze un mediu intim, placut, sa nu deranjeze pe ceilalti cu sunetele intense. Chiar si cand se uita la un film, acele efecte speciale ii fac sa se simta ca traiesc intens, daca au parte de o experienta a sunetului desavarsita.

Pentru aceste casti la PadForce vei gasi bureti, in set de 2 bucati. In functie de ce model alegi vei putea opta pentru burete de casti din piele ecologica, in diverse nuante. Alege corect compatibilitatea acestora. Vei vedea la fiecare set de casti specificatia clara despre tipurile de casti cu care sunt compatibile, fie Beats, Bose, Razer, Bose sau altele.

Pentru castile in-ear vei avea nevoie cel mai probabil de acea protectie din silicon. Dopuri de casti vei gasi aici la un pret rezonabil, in set de 4 perechi.

Alte piese de schimb de care ai putra avea nevoie

Nu ignora nici banda superioara a castilor on/over-ear, cablurile audio. Iar pe acestea le vei gasi de asemenea la PadForce. Iar pe termen lung, pentru a pastra cat mai bine aspectul castilor prefera sa le tii departe de accesoriile de pe birou. Un suport special iti va fi de folos. Este practic si face parte din portofoliul acestui e-shop.

Descopera pagina oficiala si comanda ce ai nevoie pentru castile tale. Investesti pentru accesorii care iti vor aduce la viata castile pe care le adori. Pentru ca meriti sa ai o experienta audio de calitate, de fiecare data!

Contact: comenzi@padforce.ro