Ma straduiesc sa citesc in limba engleza. Carti, citate culese de pe facebook, afise prin oras etc. Totusi, nu pot sta fara carti scrise in limba romana. Mi-am adus cateva de acasa, dar “s-au terminat”, adica le-am devorat pe toate. E greu cu transportul din Romania in Scotia. Imi cumpar in continuare carti, insa le depozitez acasa. Le voi lua cu mine in Scotia cand voi ajunge in tara (la plecare, desigur). Astazi mi-a iesit in cale o poveste interesanta cu si despre vampiri, scrisa de o prietena virtuala. Am vrut neaparat sa o am. De aici a inceput mica mea aventura de cascadorii rasului.

Am tot încercat să cumpăr o carte de la google play. Cu paypal nu am putut din cauză că am contul făcut pe România, iar deșteptul de google a observat imediat că sunt în Scoția. M-am sucit, m-am învârtit… Până la urmă am remarcat că era deja salvat un card acolo, așa ca am apăsat (mai mult la ghici) și am cumpărat cartea. 
Mi-am dat apoi seama că nu era cardul meu de Scoția. Cu al cui card am plătit oare?, mă tot întrebam. Ăla de România parcă are alte cifre în coadă. Ale lui Mihai nu sunt. Ce dracu am făcut?
Până la urmă ne-a picat fisa: fi-miu folosește contul meu de google, căci îi e lene să își facă unul personal. Tot prin intermediul acestui cont își cumpără tot felul de jocuri.
Ghinion, Ionuțe! De banii tăi am luat acum cărți!