Multa vreme am zambit amar auzind intrebarea “unde te vezi peste cinci ani?”. Stiam ca este greu sa te ridici, sa ajungi acolo unde iti doresti. Astazi am mult mai mult curaj si, daca voi fi sanatoasa, stiu ca peste cinci ani viata mea va fi cu totul alta. Deocamdata locuiesc intr-o casa cu chirie in Scotia. Planuim sa ne stabilim definitiv aici si muncim din greu pentru a ne putea cumpara propria casa. Stiu deja cum va arata interiorul. Va fi casa la care am visat dintotdeauna. O voi decora in asa fel incat fiecare camera sa reprezinte altceva.

Voi avea livingul mereu pregatit pentru musafiri. E firesc, nu-i asa? Voi avea dormitorul a carei usa nu o vom deschide decat eu si sotul meu. Voi avea o bucatarie luminoasa, cu mobilier in culori vesele, puternice. Dar, mai presus de toate, voi avea camera mea personala, in care imi voi ascunde micile comori adunate in timp. Acolo va fi sanctuarul meu. Acolo voi petrece o parte din timp, intr-o singuratate deplina, caci am planuri mari si pentru realizarea lor este nevoie de liniste, de o atmosfera aparte, de un decor care sa ma stimuleze.

Camera va fi plina de carti. Nu pot trai fara ele. Voi avea un birou dragut, pe care va sta laptopul. Tot pe birou vor fi diverse obiecte de papetarie. Peretii vor fi decorati cu fotografii pe care le-am facut de-a lungul timpului in vacante. Desi multi oameni decoreaza podeaua unei  asemenea camere cu diverse blanuri (naturale sau artificiale), eu voi ramane modesta si voi permite numai cainelui sa imi acopere parchetul. Sunt convinsa ca dragul de Bruno nu se va supara, ba chiar din contra, va considera asta ca fiind un privilegiu.

Dar piesa de rezistenta va fi semineul electric. Avem si acum unul, insa pentru noua casa urmeaza sa cumparam altul, mai modern si cu mai multe functii. Pe site-ul practik.ro am vazut fotografii cu niste seminee interesante, din care cu greu mi-as putea alege doar unul. Pe langa utilitatea practica incontestabila a unui semineu, mie ideea de a monta asa ceva in camera de lucru sau in living mi se pare minunata datorita faptului ca acest obiect are darul de a inveseli o incapere, de a-i oferi un farmec inegalabil.

Ce poate fi mai frumos decat sa stai intr-un fotoliu cu o carte in mana, sa privesti spre flacarile care danseaza dincolo de geamul semineului electric si sa te bucuri de caldura reala sau imaginara a acestui aparat? Daca dati clic pe linkul de mai sus, descoperiti un articol extrem de bine documentat despre tot ceea ce inseamna un semineu electric, dar si imagini cu diverse modele de seminee electrice de ultima generatie. Efectul de flacara dat de tehnologia avansata este un dar pe care stiinta ni-l face. Trebuie doar sa alegem modelul care ni se potriveste cel mai bine si sa ne bucuram de el.

Noi locuim in Scotia, o tara unde rareori temperaturile depasesc 20 de grade. Suntem in iulie si inca avem centrala termica deschisa. In Romania altele sunt temperaturile, insa semineele electrice moderne pot fi folosite la fel de bine pe timpul verii, caci functioneaza chiar si numai pentru a bucura cu efectul de flacara ochii si sufletul iubitorilor de frumos. Pentru mai multe detalii legate de seminee electrice la preturi avantajoase, dar si de multe alte obiecte necesare in casa ori in gradina, cititi va rog articolele de pe site-ul practik.ro.