In ultima luna am facut o adevarata obsesie din a comanda carti online, atat pentru ca am dispus de mai multi bani, cat si pentru ca am simtit ca merit sa vina mosul la mine cu teancuri de cadouri sub forma de carti. Nu stiu cum am facut, ca am fost foarte ocupata, dar am reusit sa citesc deja o mare parte din cartile comandate, asa ca ma bate gandul sa nu inchei luna pana cand nu mai dau macar o comanda, sa am ce sa citesc in zilele geroase ale lui decembrie, cand voi fi mai libera si nu voi avea chef sa ies din casa. Am vazut in libraria online Books Express cateva titluri care imi tot fac cu ochiul si pe care chiar nu as vrea sa le ratez. Am convingerea ca le-ar sta mult mai bine in biblioteca mea decat intr-o librarie online, asa ca voi face tot ce imi sta in puteri pentru a le transfera printr-o comanda online. 

Apropo de asta, as vrea sa stiu din ce librarie online va comandati voi carti, daca aveti mai multe librarii preferate si, de ce nu?, ce gen de carti online comandati mai des. In ultimii ani eu m-am blocat pe cartile sf si fantasy, dar in luna noiembrie am decis ca ar trebui sa revin la sentimente mai bune si fata de literatura moderna, sa vad ce se mai scrie in afara sf-ului. Am cumparat carti online scrise de autori romanii. Unele m-au dezamagit, altele mi-au placut mult. Am cumparat si autori straini. Tocmai citesc una dintre acele carti. Pana pe la pagina 40 m-am intrebat daca nu cumva am dat banii degeaba pe ea, ca mai tarziu sa revin asupra acestei consideratii si sa declar ca e o carte geniala. Ati patit si voi vreodata asa?

Pe site-ul Books-Express.ro, care este de fapt o librarie online sofisticata, puteti gasi carti online din felurite domenii, in diferite limbi, in diverse formate. Puteti astepta pana vine Mos Craciun sau vi le puteti comanda inca de pe acum, sa aveti ce sa cititi in vacanta de iarna si sa fiti siguri ca nu ramane curierul inzapezit pe undeva. Eu va garantez ca nu las luna noiembrie sa treaca fara sa imi comand inca un pachet de carti online. 🙂

librarie-online

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.