Pasionații de ambarcațiuni și de tot ce înseamnă navigație știu că nu este de ajuns o simplă barcă pentru a naviga ușor și pentru a avea o pradă consistentă. Undițele, camerele cu iluminare în permanență, cât și GPS-urile realizate în mod special pentru plimbări și pescuit în larg pot reprezenta niște cheltuieli costisitoare.

Barca în sine poate fi considera un moft de către cei care nu și-au făcut un hobby pentru acest domeniu. Dar lucrurile se schimbă major atunci când persoana respectivă este o împătimită și își dorește cu ardoare o ieșire în larg având la dispoziție propria barcă.

eBoat este partenerul ideal al acestei categorii de oameni. Atât dispozitivele prezente în stocul lor, cât și prețurile acestora sunt disponibile și pot fi consultate oricând de către pasionați.

Camere de iluminat sau pentru o vedere pe timp de noapte

eBoat vă pune la dispoziție modele variate de camere night vision pe care să le implementați la bordul bărcii. Caracteristicile acestora sunt multiple și vă ajută în cazul în care faceți o plimbare pe timp de noapte. Vin echipate cu GPS, busolă și accelerometru.

De asemenea, sunt rezistente la apă și au o capacitate de stocare de 256 GB. Imaginile sunt surprinse în mod color. Capacitatea optică pe care camerele o au este una realizată în mod clar, depistând cu ușurință anumite repere sau obiecte care ar putea interveni în fața bărcii.

Acestea au proiectate întocmai pentru a oferi un sistem de supraveghere profesional, având în vedere mediile extreme pe care uneori le întâmpinați în larg.

eBoat, este un furnizor ales de mulți adepți ai mării

Gama de produse eBoat este aleasă și recomandată de iubitorii produselor premium în materie de ambarcațiuni. Planurile acestora privind echiparea bărcii le sunt împlinite atunci când aleg sisteme și echipamente speciale.

Este important să vă alegeți fishfinder-ele, de exemplu, acele sisteme ce permite vizualizarea peștilor în timp real, după ce vă documentați așa cum trebuie. Fiecare barcă este diferită și trebuie să dispună de un echipament ce se mulează perfect pe nevoile ei.

Nu se acceptă jumătăți de măsură când este vorba de siguranța vieții dumneavoastră. O ieșire în larg într-o zi nu tocmai însorită poate reprezenta o provocare chiar și pentru cei experimentați, de aceea cu echipamentele necesare nu veți mai duce o astfel de grijă. Controlul asupra bărcii dumneavoastră trebuie să reprezinte un scop obligatoriu pe care trebuie să îl aveți în vedere.

Detalii și informații suplimentare

Pe site-ul oficial eBoat, eboat.ro, găsiți tot ceea ce vă trebuie pentru echiparea ambarcațiunii dumneavoastră. Nu trebuie să faceți rabat la nimic și să alegeți accesoriile obligatorii pe care aceasta trebuie să le aibă în componența sa.

Prețurile sistemelor sunt accesibile, iar dumneavoastră puteți beneficia de o reducere de 5% la prima comandă. De asemenea, reducerile constante de preț vă pot aduce echipamente chiar și la jumătate de preț. Accesați site-ul pentru mai multe produse și nu veți pleca cu coșul de cumpărături gol.

Contact:

0770666999

vanzari@hydrohabit.com

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.