caine negru pierdut ploiesti

După ce am reușit să redau stăpânului câinele ciobănesc german întâlnit în fața blocului meu, am prins încredere în norocul animalelor, în bunătatea oamenilor și în puterea pe care o are internetul. Pentru că am remarcat, acum câteva zile, un alt câine care dădea târcoale blocului meu (avem în bloc o cățelușă care îi atrage pe toți), l-am pândit până când am reușit să îi fac o poză clară, să o pot posta pe blog și pe facebook, în speranța că îi vom găsi stăpânul și îl vom putea ajuta să se reîntoarcă la casa lui.

Este un câine mascul  negru, nu foarte înalt, dar bine făcut, voinic. Nu mai pare chiar tinerel și e destul de rezervat cu străinii. Ciugulește totuși din mâncarea pe care i-o las la scara blocului, semn că poate într-o zi îmi va permite să stau mai aproape de el și chiar să îl prind. Are o zgardă roșie la gât, cel mai probabil antipurici. Nu este deloc agresiv cu alți câini. Nici măcar cu Bruno al meu, care îl latră de mama focului când îl vede (mă distrează că nebunul meu o ceartă și pe Beti, cățelușa, că stă de vorbă cu străinul).

Dacă îl cunoașteți, vă rog să lăsați un semn. Dacă vreți să îi fiți de folos, distribuiți anunțul, poate reușim să aflăm cine l-a pierdut. Câinele negru se află în Ploiești și probabil tot aici a fost pierdut. Puteți lua cu copy paste anunțul de mai jos sau puteți distribui întreg articolul. Important este ca mesajul să ajungă la cât mai mulți oameni.

Ploiești!
Câine mascul negru pierdut în Ploiești. Este de câteva zile pe la blocul meu. Are zgardă antipurici la gât. Vă rog, distribuiți poza!

 

caine negru pierdut ploiesti

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.