Cafeluța de dimineață în imagini frumoase

Cafeluța dimineață imagini frumoase. Beau multă cafea, dar nu mereu fac poze. Cafeluța de dimineață trebuie să fie concentrată, aromată, fierbinte și să aibă gust amărui-dulceag. O ceașcă din acest lichid miraculos mă trezește la realitate, îmi dă impulsul necesar pentru a mă apuca de treabă și mă ajută să rămân cu mintea limpede.

Cafeaua de dimineata. Mesaje și urări la cafea

 

 

Obișnuiam cândva să îmi beau cafeaua cu o prietenă care locuia la curte. Era atât de plăcut să stăm așezate pe preșul țărănesc în iarba încă umedă de rouă și să povestim câte în lună și în stele. Era un moment magic, cum doar poeții știu să descrie. Ciripitul păsărilor umplea zarea. Florile își împrăștiau parfumul în patru zări. Iarba era proaspătă, de un verde crud. Cafeluța de dimineață avea exact aroma potrivită.

Cele mai frumoase mesaje si urari scurte la cafea. Buna dimineata!

 

 

 

Cafeluța de dimineață e mult mai bună în casă, la căldură, cu sau fără imagini frumoase

Astăzi locuiesc la curte, însă nu ies afară să îmi beau cafeaua. În Scoția vremea nu e ca la noi acasă. Diminețile sunt reci, excesiv de umede și de multe ori plouă. Cafeaua e mult mai bună în casă, la căldură. Îmi salut prietenii de pe facebook, ba uneori le ofer și imagini frumoase.

DE AICI PUTEȚI COMANDA CAFEA, ESPRESSOARE ȘI DIVERSE ACCESORII

Las totuși geamul deschis, oricât mi s-ar părea că e de frig. Vreau să îmi intre în casă mirosul primăverii, cu toate darurile pe care aceasta le oferă omului. Abia când termin de savurat cafeluța ies in curte. Nu pentru că mi-aș dori neapărat să mă bată vântul și ploaia, ci pentru că trebuie să scot câinii. Apropo, știți cumva Câte teste trebuie să treacă un câine?

 

Cafeluța de dimineață imagini frumoase

O doua cafeluță a zilei și imagini frumoase

Pe asta o beau afară de câte ori e vremea frumoasă. Știți cât de puține lucruri îi trebuie omului pentru a fi fericit? Faceți un mic experiment. Luați cu voi un mic prosopel de bucătărie, două fursecuri, o bombonică și o vază în care să puneți câteva păpădii abia înflorite.

Totul despre cafea. Istoria cafelei, tipuri de cafea, informații și curiozități despre cafea

 

 

Așezați-le undeva în iarbă, nu contează unde, apoi puneți alături o ceașcă de cafea aburindă. Gustați câte o sorbitură din cafea, mușcați cu poftă din fursec și priviți în jur. Viața e atât de frumoasă! Natura e atât de darnică! Omului îi trebuie atât de puțin ca să fie fericit!

Cafeluța de dimineață imagini frumoase

Vă las și poza pe care am făcut-o după ce am băut cafeluța de dimineață. E o fotografie realizată special pentru acest articol. Mai multe imagini frumoase cu cafeluța de dimineață vor apărea în curând pe blog. Rămâneți aproape.

Nu uitați să vă abonați ca să primiți notificare imediat ce apare alt articol. Butonul de abonare este undeva în coloana din dreapta. Promit să dau o cafea dimineața și imagini superbe.

M-aș bucura să ne putem bea cafeluța de dimineață împreună. În mediul virtual, desigur, dar la fel de real ca atunci când stai cu prietenii în curte sau la masa din bucătărie. Eu petrec foarte mult timp pe internet, în acest spațiu virtual fascinant, unde îmi câștig pâinea scriind. Voi unde și cu cine vă beți cafeluța de dimineață?

 

 

 

Aici puteți citi Totul despre cafea. Istoria cafelei, tipuri, informații, curiozități.

 

Și un articol de suflet despre cum Să mă adopți, fie și numai virtual.