Cafeaua de vineri dimineata. Buna dimineata la cafea vineri o zi frumoasa! Sa aveti o zi magica, plina de lumina, caldura si bucurii!

O zi de vineri frumoasa, cu bucurii si sanatate! Sa aveti o zi de vineri minunata, plina de fericire si senin in suflet!

Urari de vineri la cafea pentru toti prietenii mei! Sa aveti o zi de vineri calda ca o cafea de dimineata si dulce precum inima voastra!

Vineri, ultima zi inainte de weekend, sa va aduca sanatate, fericire si tot ce va doriti!

Trimite pe Facebook

Cafeaua de vineri. Buna dimineata la cafea vineri o zi frumoasa!

Aici gasiti mesaje si urari pentru toata saptamana.

Urari de seara placuta si noapte buna

Cafeluta de dimineata imagini frumoase

O zi minunata de vineri

Buna dimineata vineri imagini la cafea, Mesaje de vineri dimineata, Cafeaua de vineri

Ziua de vineri mie imi da intotdeauna o stare de bine, desi sunt cativa ani de cand nu mai merg la serviciu. E probabil doar bucuria de a stii ca in curand incepe weekendul, ca oamenii intra in libere, ca vor fi mai senini, mai zambitori, mai odihniti si mai placuti.

Indiferent cum ar fi vremea afara, parca soarele e mai cald vineri, vantul e mai bland, iar sufletul mai senin. Sa ne bucuram, dragi prieteni, de cat mai multe zile de vineri, sa le iubim si sa le facem cat mai frumoase.

Unora le place sa isi bea dimineata cafeaua in linistea casei, in intimitate, sa se poata gandi la ceea ce vrea inima lor, sa isi faca planuri pentru ziua care tocmai incepe, sa isi aminteasca de anumite lucruri placute si sa savureze pe indelete fiecare strop din ceasca de cafea.

Altora le place cafeaua vorbita cu prietenii, insa din pacate tot mai putini se pot bucura de acest privilegiu, asa ca oamenii se trezesc devreme si intra pe facebook pentru a-si saluta prietenii virtuali, pentru a le oferi poze cu cafeaua de dimineata, pentru a le face urari de bine la cafeluta.

Orice ati alege sa faceti dimineata, eu va doresc o zi de vineri frumoasa si cat mai multe bucurii!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.