Buna dimineata la cafea, oameni dragi si frumosi la suflet! Cafea si flori de dimineata pentru voi toti, pentru inimile voastre curate si deosebite!

Sa aveti o zi minunata ca voi, cu soare in suflet si pace in gand!

O zi placuta va doresc, cu sanatate, fericire si realizari pe toate planurile! Primiti urarile mele de buna dimineata la cafea si bucurati-va de o zi superba, plina de bucurii si surprize placute!

Draga suflete, de unde ai atata putere de a ierta si a zambi in continuare, cand stii bine cate lacrimi ai avea de varsat? Iata o intrebare care nu poate avea decat un singur raspuns.

Trimite pe Facebook

Buna dimineata la cafea! Cafea si flori de dimineata

Iertam si zambim in continuare cand sufletul inca mai are sperante, cand inima e plina de iubire de viata si de oameni, cand stim ca unele persoane nu ne-au ranit intentionat si ca le pare rau pentru ce au facut.

Dar se intampla in viata sa facem toate astea si cand simtim ca am fost raniti cumplit, dar nu vrem sa le aratam asta celor din jur. Strangem in noi durerea, ne punem pe chip zambetul acela frumos, chiar daca trist, iertam si mergem mai departe.

Lacrimile, aceste margaritare pretioase, ar trebui pastrate pentru clipele cand suntem fericiti. Ceea ce va doresc din suflet! Sa nu aveti motive sa plangeti de durere, de suparare, de tristete, de dor! Sa plangeti numai de fericire si sa va bucurati de fiecare clipa a vietii!

Pe blogul meu mai gasiti si alte poze cu cafea si flori, poze cu cafeaua de dimineata si mesaje frumoase pentru prieteni.

Buna dimineata, oameni dragi! Buna dimineata, cafea si flori pentru voi!

Aici gasiti mesaje si urari pentru toata saptamana.

Vezi si articolul Duminica placuta.

Cafeluta de dimineata imagini frumoase.

Astăzi îmi este fiecare zi. Îmi scald diminețile în cafea și-n raze de soare timide, convinsă că urmează un nou început. Știu că astăzi va fi mai bine decât ieri.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.