Cum mi-a venit ideea de a face biscuiți recompensă pentru câine

Biscuiți recompense homemade pentru câine. De când locuim în Scoția, câinele meu mofturos a încercat șapte sau opt sortimente de hrană uscată și la toate s-a strâmbat cu aceeași scârbă princiară. Îl hrănim regulat cu boabe semiumede. Îi dăm carne de pui, conserve gustoase și felurite recompense. Știm că nu este suficient. Oase de vită nu găsim decât la pet shop.

Sunt uscate în exces. Bruno le plimbă prin casă. Le ascunde sub cearșafuri sau le dă cadou musafirilor, pe post de jucării. Așa mi-a venit ideea de a-i prepara în casă niște biscuiți recompense care să îi ofere plăcerea de a ronțăi chestii dure. Nu am avut o rețetă anume. Am făcut biscuiții pentru câine din ceea ce aveam prin bucătărie.

Biscuiți recompense homemade pentru câine

Ingrediente necesare la prepararea în casă a biscuiților recompensă pentru câine (au ieșit două tăvi mari de aragaz):

1 măr

1 morcov

3 ouă

100 g unt

1/3 cub knorr vită

300 g carne de vită tocată

1/2 plic praf de copt

300 g făină

lapte călduț cât cuprinde

Cum se prepară biscuiții recompense homemade pentru câine:
petmart.ro
Am dat prin răzătoare mărul și morcovul. Apoi am amestecat bine toate ingredientele. Am turnat câte puțin lapte călduț până când am avut un aluat bun de întins. L-am tăiat ca pe saleuri. Bucățelele de aluat le-am pus în tava unsă cu unt și le-am lăsat în cuptor,. S-au copt la foc mediu aproximativ 15 minute. I-am dat câinelui să mănânce din biscuiții făcuți în casă abia când aceștia au fost răciți complet.

Biscuiți recompense homemade pentru câine

Câinelui îi plac biscuiții recompensă făcuți în casă

Bruno a apreciat întotdeauna talentul meu în ale bucătăriei. Acești biscuiți recompensă mi-au înnebunit câinele cum nici friptura nu reușise să o facă. Mofturosul nostru a mâncat aproape o tavă de biscuiți într-o zi. Era ca un cerșetor înfometat care privește cu ochii plini de speranță spre trecătorii mai mult sau mai puțin grăbiți.

De cum intra cineva în bucătărie, Bruno se așeza în poziția șezi și plângea scurt. Arăta din priviri spre castronul din care zâmbeau bine rumeniți biscuiții pentru câine. Ca să fiu pe deplin sinceră, am furat și noi câțiva, căci erau buni, aromați și gustoși.

Biscuiți recompense homemade pentru câine

Conțin mult mai puține chimicale

Vreau să încerc și alte variante de recompense pentru câine făcute în casă. Am o mulțime de idei în cap. Faptul că Bruno a reacționat atât de bine îmi dă curaj. La o săptămână de la prepararea acestei rețete homemade, cei câțiva biscuiți rămași sunt crocanți, numai buni de ronțăit de către câinii mofturoși. În frunte cu reprezentatul lor principal, domnișorul Bruno, desigur. 😀

În plus, acești Biscuiți recompense homemade pentru câine conțin mult mai puține chimicale decât găsim în hrana pentru câini disponibilă în comerț.