Mă încercau felurite emoții. Oare mai știu să scriu? Oare prietenii mei se mai gândesc la mine? Oare voi mai reuși vreodată să ating tastatura? Întrebări care mă fac acum să zâmbesc. Am trecut prin multe în această lună, însă cu mici excepții toate au fost de bine. Încerc să mă regăsesc și nu îmi iese. Sunt eu și parcă-s alta, mai calmă, mai liniștită, mai cu poftă de viață. Mi-au dispărut spaimele care mă chinuiau.

Voi scrie detaliat despre tot ceea ce mi s-a întâmplat, însă deocamdată vreau doar să anunț că m-am întors în online, că mi-a fost dor de voi toți și că le mulțumesc din suflet celor care s-au arătat îngrijorați. Suntem bine, foarte bine. Bruno a avut zilele trecute un mic hop când a descoperit prin vecini o cățelușă care intrase în călduri și ne-a cam dat bătăi de cap, însă acum e bine și el. Abia așteaptă să vă povestească despre viața pe care o duce în Scoția

Dispariția mea nu a fost cu intenție. Nu doar noi, oameni și câine, am avut parte de emoții și peripeții, ci și bietul meu calculator, căruia i-au trebuit mai mult de 30 de zile ca să ajungă la mine și să mă servească așa cum obișnuia în România. Mi-a fost dor de el ca de o pâine caldă, pufoasă. Ca să pot scăpa de sevrajul în care m-a băgat dependența de internet, dar și pentru că mă dădea afară din casă curiozitatea mea înnăscută, am colindat prin împrejurimi zi de zi.

Despre ceea ce am văzut voi scrie în zilele următoare. Acum vă mai spun doar că ni s-au mărit atât familia, cât și menajeria. În apartamentul cu trei camere care părea cam mare pentru doi oameni și un câine trăiesc acum cinci oameni, un câine și un hamster pe care l-am primit “cadou”. Cum și de ce vă spun mai târziu. Deocamdat[, bine v-am regăsit! Rămân puțin pe facebook, unde am peste 30 de mesaje și sute de notificări.

PS 1: Am pierdut o pisică… de pluș.

PS 2: Tot nu am cu ce să fac poze. 🙁