Imi inghesuiam cartile pe tot felul de dulapuri, prin sertare, pe birou, langa pat, ba aveam cateva si prin baie, sa pot citi cand vreo nevoie ma retinea mai mult de un minut acolo. Imi doream din tot sufletul sa am o biblioteca living in care sa imi pot aseza toate cartile. Anul trecut mi s-a implinit visul. Am colindat o multime de magazine, am studiat o multime de biblioteci living prin online, in cautarea celei mai frumoase, mai spatioase si mai ieftine biblioteci living. Nu am cerut sfaturi de la nimeni, desi poate ca ar fi trebuit sa o facem. Dar asa suntem noi, caposi. Daca baietii mei au refuzat sa faca singuri o biblioteca living dupa sfaturile si schitele mele, normal ca m-am enervat, m-am ambitionat si am ales sa cumpar o biblioteca wenge uriasa, pe un perete intreg, sa imi pot ascunde in ea nu doar carti, dar si alte obiecte dragi mie.

Sigur ca imediat ce ne-am apucat sa renovam sufrageria s-au gasit o multime de persoane dragute care sa ne dea in mod absolut gratuit sfaturi in legatura ca gresia pe care sa o punem pe jos, cu lavabilul care s-ar potrivi pe pereti etc. Nu va pot spune ce nervi m-au apucat, mai ales ca noi nu am cerut nimanui sfaturi, nu am intrebat pe nimeni ce mobila biblioteca sa cumparam, nici care sunt culorile care se potrivesc intre ele. Nu avem nevoie de asa ceva. Noi ne inconjuram de lucrurile care ne plac noua, nu altora. Cu toate astea, inteleg ca unii nu se pot abtine, caci si eu sunt la fel. Ma trezesc uneori chiar si pe blog ca le dau altora sfaturi necerute in legatura cu una sau alta. 🙂

Nici ziua de astazi nu face exceptie. Am inceput prin a-i spune soacrei mele cum sa discute cu nepotii si cum sa (nu) ii mai ajute la teme, daca vrea sa ii vada ca au rezultate bune la scoala. Acum m-am gandit sa scriu pe blog un articol despre mobila biblioteca si sa le recomand cititorilor mei magazinul online Kalenda.ro, locul de unde puteti lua oricand o biblioteca ieftina, rezistenta si cu design placut.