Banda Led

Mi s-a intamplat de foarte multe ori sa vad pe la magazine, pe la diverse firme sau chiar prin curtile oamenilor benzi luminoase, fara sa stiu de unde pot fi cumparate sau cum se numesc. Le observam, le admiram si uneori, cand visam cu ochii deschisi, imi propuneam sa montez si eu in curte asa ceva, cand ma voi muta de la bloc la casa. Abia zilele trecute, cand am fost la niste prieteni sa facem un gratar, am aflat ca este vorba despre banda led cu consum redus de energie si durata de viata superioara altor forme de iluminat la exterior. Se poate folosi cu mare succes pentru la casetele luminoase ale firmelor, in cluburi, in baruri, dar si acasa, atat in curte, cat si in interior, la oglinzi, geamuri, la scafe sau chiar pe mobila.

Banda led pe care eu am vazut-o la prietenii nostri de familie se vinde la rola si este impermeabila (are un strat de protectie din silicon), astfel incat sa fie ferita de soare, de ploi, de vant, de praf si chiar de socuri. Mi-au povestit ca au cautat pe internet cele mai bune variante si ca s-au oprit intr-un final in magazinul online www.led-box.ro, acolo unde preturile sunt bune si produsele sunt de calitate. Au optat pentru BANDA LED RGB 5050 12V EXTERIOR IP65, o banda potrivita atat pentru exterior, cat si pentru interior. Are 300 de leduri dispuse pe o rola de 5 metri. La nevoie, banda led se poate taia dupa fiecare trei leduri (sau la fiecare 5 centimetri). Unirea se realizeaza prin cositorire, lucru pe care il poate face si un copil, sau cu ajutorul unor mufe pe care le puteti cumpara separat.

Banda led cumparata de prietenii mei are instructiuni de folosire cat se poate de simple: conectezi banda led la controller, conectezi apoi controller-ul la sursa de curent, introduci sursa de curent in priza, dupa care pornesti banda led din telecomanda. Mai simplu de atat chiar ca nu se poate. Si, pentru ca vazusem pe internet niste fotografii artistice la care se folosise banda led, le-am spus prietenilor mei ca am de gand sa imi cumpar si eu o rola pentru a o utiliza la biblioteca, strecurata printre carti, sa creez o miniaturala lume de basm in apartament, acolo unde imi petrec o foarte mare parte din timpul liber.

Sincera sa fiu, am de gand sa imi cumpar o banda led putin mai sofisticata, caci nu o vreau pentru curte, ci pentru sufletul meu dornic de frumos, pentru a-mi pune in valoare cartile pe care le am in biblioteca si, de ce nu?, pentru a face niste fotografii pentru care sa ma invidieze toti. Ceea ce vreau sa comand de la www.led-box.ro se numeste BANDA LED WS2812B DIGITALA NEO PIXEL 30 LED, o banda care are o durata de viata foarte mare. Nu necesita intretinere, se manipuleaza cu usurinta si este foarte buna pentru montajul de interior. Din cate inteleg, aceasta banda led este deja apreciata printre cunoscatorii care o mai numesc  Dream LED sau Magic LED.

Cum puteți contacta firma care comercializeaza aceste benzi led?

– telefonic la numărul : 0756396763

– email: contact@ledia.ro

– facebook.com/ledbox.ro

– twitter.com/@ledboxro