Intreaga omenire se confrunta cu o problema serioasa ce se agraveaza de la o zi la alta mai tare si putini sunt cei care fac ceva pentru a rezolva cat se mai poate rezolva. Ne-am dorit tehnologie cat mai avansata, ne-am dorit aparate/masini care sa lucreze pentru noi, ne-am dorit o viata cat mai usoara, fara sa luam in calcul consecintele. Acum, medici din toata lumea trag repetate semnale de alarma, insistand pe ideea ca trebuie sa facem miscare, sa facem sport, ca sedentarismul e boala grea si aduce cu sine multe alte boli grave. Daca vreti sa schimbati ceva in aceasta privinta, artsporttotal.ro este magazinul de care aveti nevoie.

Nu ne cere nimeni sa facem sport de performanta, caci nu toti ne-am nascut inzestrati cu talentul, puterea si vointa care ii transforma pe unii din oameni simpli in supereroi in sporturile individuale sau de echipa. Dar fiecare dintre noi, in patratica lui, poate face cate ceva pentru a se asigura ca duce o viata sanatoasa, ca face suficienta miscare, ca are grija de propriul organism si ca ii impulsioneaza si pe altii sa renunte la sedentarism. ArtSportTotal ofera celor interesati cam tot ce ar putea avea nevoie in momentele cand si-ar dori sa iasa la aer curat pentru o scurta alergare, sa renunte la computer si telefon pentru a merge la o sala de sport sau pur si simplu sa faca ceva, orice, pentru a se asigura ca nu duc o viata sedentara.

Noi, de exemplu, locuim intr-o tara unde e tare greu sa faci miscare in aer liber din cauza ca vremea este capricioasa. Ploua aproape in fiecare zi si de foarte multe ori bate un vant cumplit. Nu e chiar placut sa alergi, sa joci un volei sau chiar sa te plimbi cand vantul iti imprastie pana si gandurile, iar ploaia te uda pana la piele. Muncim mult. Visam la zilele libere in care vom lenevi pe canapea. Totusi, cand intram in libere, lasam lenea deoparte si ne impulsionam unii pe altii sa facem miscare.

Spre norocul nostru, pe langa faptul ca avem un caine de 33 de kilograme care trebuie plimbat de cel putin doua ori pe zi, in Scotia exista o multime de alte posibilitati de a face miscare. De obicei rezervam o camera la cea mai apropiata sala de sport si jucam tenis de masa ore in sir, alaturi de prietenii nostri. In zilele in care nu ploua, iesim pur si simplu pe dealuri la plimbare. Ne-am cumparat diverse echipamente sportive si ne bucuram de fiecare clipa petrecuta in miscare.

Va recomand sa faceti acelasi lucru. Lasati masina in parcare in zilele cand sunteti liberi. Alergati, mergeti la sala, jucati jocuri care sa va oblige sa va miscati sau pur si simplu plimbati-va. Nu uitati sa va indemnati si prietenii sa faca acelasi lucru. Amintiti-va si amintiti-le de zilele copilariei si ale adolescentei, zile in care nu aveati astampar sa stati intr-un loc. Traiti-va vietile la intensitate maxima, caci timpul trece repede, parca prea repede. Echipamente sportive si diverse obiecte pentru sporturi individuale, de echipa, sporturi de iarna, sporturi de sala, sporturi in aer liber etc gasiti in magazinul online ArtSportTotal.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.