Articole pentru casa

De la tatal meu am invatat, cand eram copil, ca este de preferat sa ai in casa, frumos ordonate pe categorii, diverse instrumente, unelte si scule care iti sunt necesare de-a lungul vietii, in asa fel incat sa nu ceri imprumut de la nimeni atunci cand ai nevoie, caci nu vrei sa se defecteze tocmai la tine si sa le platesti ca si cum ar fi fost noi. Pana la urma, articole pentru casa inseamna si unelte de zugravit pe care le utilizam o data pe an sau o data la cativa ani, nu doar lucrurile pe care le utilizam zi de zi. De ce sa ne imprumutam pe la vecini sau prieteni, cand putem avea propriile unelte pe care sa le ingrijim si folosim ori de cate ori dorim? Desigur, articole pentru casa sunt toate cele utilizate la reparatii, la modernizari, strans un surub…

Set de chei combinate

De exemplu, un set de chei combinate consider ca este absolut necesar in fiecare casa si ca isi gaseste mereu utilitatea. Noi am imprumutat cuiva o trusa cu asemenea articole si nu am mai vazut-o inapoi. O vreme am stat fara si tocmai in acea perioada s-a intamplat sa avem nevoie sa reparam bicicleta, sa desfacem o teava de apa calda etc, motiv pentru care am si decis sa ne cumparam un alt set de chei combinate pe care nici ca l-am mai dat altcuiva. Aceste chei sunt ieftine si se gasesc oriunde, asa ca am invitat oamenii sa isi cumpere, caci eram patita si stiam ca oricand se poate intampla ca intr-o casa de om sa fie nevoie de o cheie. Pe site-ul www.globall.ro se gasesc asemenea seturi de chei combinate (este vorba despre 14 chei de diverse dimensiuni – de la 8 pana la 24), sunt ieftine si livrarea este gratuita la cumparaturi de peste 250 de lei.

Ce articole pentru casa putem cumpara de la www.globall.ro

Nu e deloc greu sa adunam in cos articole pentru casa in valoare de peste 250 de lei, chiar daca toate au preturi micicomparativ cu alte magazine, caci intotdeauna este nevoie de diverse obiecte in casa: lenjerii de pat, accesorii pentru slefuire, accesorii pentru diverse lucrari, produse pentru ancorare, arzator, burghiu, multe produse de feronerie, instrumente de taiere, accesorii pentru instalatii hidro, pompe, diverse scule de mana si multe unelte de zugravit. Iata asadar ca putem gasi intr-un singur loc instrumente si unelte care sa ne fie de folos atunci cand reparam, renovam, schimbam ceva prin casa. Pe internet exista tutoriale despre orice, si daca avem uneltele potrivite, putem face singuri lucrari pentru care altii ne cer o mica avere.

Unelte de zugravit casa

De exemplu, cand vine vorba despre unelte de zugravit casa, totul e simplu si la indemana oricui. Daca noi, o familie de puturosi, ne-am zugravit singuri sufrageria, am demontat parchetul si am montat gresie fara ajutorul nimanui, sigur oricine poate face acelasi lucru. E drept, ne-am cumparat din timp absolut toate uneltele de zugravit casa pe care le-am considerat necesare, caci am curatat peretii pana la beton, am pus glet si am dat cu lavabil, iar pentru toate aceste operatiuni a fost nevoie de multe scule: spaclu, trafalet, cancioc, drisca, gletiera, gratar din plastic, mistrie, mixer elicoidal, pensule de diverse marimi, rulouri pentru vopsit etc.

Mixer elicoidal

Este adevarat ca am imprumutat de la socrul meu masinaria, dar mixerul elicoidal l-am cumparat noi si cred ca a fost cel mai util instrument pentru aranjarea casei. Cu el am pregatit materiale atunci cand am turnat sapa, cand am pregatit gletul, cand am amestecat lavabilul si asa mai departe. Daca va apucati de zugravit in casa, sfatul meu este sa investiti niste bani si sa va cumparati un asemenea instrument, caci va scuteste de multi nervi si de mult efort. Nu uitati sa il spalati dupa fiecare utilizare. Gasiti toate aceste articole pentru casa in magazinul online www.globall.ro.

Sediul: Str. Privighetorilor Nr. 10, Otopeni, Jud. Ilfov
Telefon: 0745 434 433
Email: contact@globall.ro
Program: Luni – Vineri: 08:00 – 18:00; Sâmbătă: 08:00 – 16:00

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.