Zilele trecute mi-a iesit intamplator in cale un site care prezinta informatii si imagini despre apartamente in Sebes si am ramas de-a dreptul uimita de tot ceea ce am gasit acolo. De obicei nu ma obosesc sa scriu pe blog despre proiecte care nu au legatura cu mine, cu stilul meu de viata, cu lucrurile care mai ntereseaza, insa de aceasta data consider ca fac un lucru bun daca atrag atentia asupra acestui complex rezidential deosebit, care mie mi-a placut in mod special.

Complex rezidential Atmosphere Residence este un loc in Sebes unde si-au dat mana calitatea, designul deosebit, confortul, respectul fata de fiecare client in parte, astfel incat cumparatorii sa se bucure de tot ceea ce este mai frumos, modern, durabil si, desigur, de cea mai buna calitate. E cat se poate de firesc ca, atunci cand omul se decide sa isi cumpere o casa / un apartament, sa vada cat mai multe locuri, sa puna in balanta toate aspectele, sa calculeze raportul calitate / pret, sa isi faca bine socotelile pentru a se asigura ca isi permite respectivul apartament / imobil. 

In Sebes iata ca exista posibilitatea de a cumpara apartamente ultra moderne, noi, de care cumparatorii se vor bucura intreaga viata datorita faptului ca isi pot alege de la inceput ceea ce le place si li se potriveste, dar si pentru ca Atmosphere Residence – Complex rezidential ofera tot felul de facilitati, despre care voi vorbi in randurile urmatoare. Trebuie sa mentionez inca de la inceput ca persoanele interesate pot achizitiona apartamente in Sebes la acest complex rezidential prin credit ipotecar, prin programul Prima casa sau prin finantare din surse proprii.

Ceea ce mi-a atras mie atentia si m-a incantat a fost faptul ca apartamentele din acest complex rezidential sunt spatioase si foarte luminoase, caci au niste ferestre uriase, asa cum am visat intotdeauna sa existe la casa pe care o voi construi sau cumpara candva. Ma intreb de ce nu se construiesc asemenea apartamente nu doar in Sebes, ci in intreaga tara. In plus, am inteles ca orice cumparator poate opta pentru adaptari partiale ale proiectului de design la nevoile personale (aici se poate negocia direct cu firma pentru a stabili daca modificarile vor fi incluse partial sau total in pretul final al apartamentului).

Aceste apartamente din Sebes mi se par atat de spatioase, atat de frumoase, de moderne, de ancorate in prezent, incat imi doresc din ce in ce mai tare sa ma bucur si eu de o asemenea locuinta, chiar daca asta nu se va intampla chiar maine si chiar daca nu va fi la Sebes, ci in alta parte. Cert este ca imi doresc ca acest articol sa le fie de folos celor care isi cauta apartamente in Sebes, de aceea amintesc aici faptul ca locuintele au ferestre mari, usi metalice la intrare, centrala termica in condensatie proprie, faianta, gresie, parchet, tamplarie pvc de termopan cu izolatii de cea mai buna calitate, contorizare individuala, balcoane / terase proprii, locuri de parcare, lift, rampe de acces pentru persoanele cu dizabilitati fizice si multe, multe alte facilitati despre care puteti afla daca dati clic pe primul link din articol.

Persoanele interesate vor putea alege intre apartamente cu doua sau trei camere, dar si pentru penthouse, care se pare ca e la tot mai mare cautare datorita imbunatatirilor aduse de materialele moderne. Beneficiarii dispun de o terasa proprie ce poate fi usor transformata in gradina cu ajtorul florilor, al sezlongurilor si chiar al unui gratar, astfel incat proprietarii sa se simta la bloc de parca ar locui la vila. Cred ca un penthouse mi-as dori si eu, daca as avea astazi posibilitatea de a alege.

Pentru mai multe informatii despre apartamente Sebes, va puteti folosi de datele de contact de mai jos:

ADRESA

1 Mai, bloc 308, ap 8
Petresti, Alba, Romania

Email

office@atmosphere-residence.ro

Departament vânzări
Similie Alexandra : 0751061359

Bradila Diana : 0749936607

Telefon fix/fax: 0358882425

Orar

Luni-Joi: 08:00-16:00

Vineri: 08:00-16:00

Sâmbătă: Închis

Duminică: Închis