Eram la serviciu, intr-o pauza de tigara. Langa mine a aparut fetita patronilor, pe atunci in varsta de vreo 14 ani. Ne placea sa stam de vorba despre cerceii pe care ii confectiona din fimo. Asa a fost si in acea zi, cu deosebirea ca, la un moment dat, am observat ca avea ceva pe dinti. Mizerie nu putea fi, ca era un copil tare curat, iar ceea ce vedeam eu stralucea. Nu o stiam prea extravaganta, sa isi puna bijuterii pe dinti, dar nici nu imi puteam explica altfel ceea ce vedeam. Pana la urma am intrebat-o si a inceput sa rada cu pofta. Mi-am pus aparat dentar safir acum cateva zile cu ajutorul echipei de la clinica de stomatologie http://clinicatrident.ro/aparat-dentar/, a fost raspunsul copilei. Am vrut ceva dragut, care sa ma faca sa zambesc des si sa nu ma simt complexata de faptul ca port un aparat dentar care sa imi indrepte cei doi dinti ce nu sunt bine aliniati in gura. 

Am zambit si eu, bucuroasa ca nu m-am inselat in privinta fetitei. Era un copil cuminte, usor timid, care nu se apropia de oricine si care se ingrijea sa arate cat mai bine, fara totusi a face exagerari deranjante in aceasta privinta. L-am felicitat in gand pe cel care a avut ideea de a face aceste aparate dentare in asa fel incat sa nu mai arate chiar ca niste sarme ratacite prin gurile copiilor sau chiar ale adultilor care indraznesc sa calce pragul clinicilor de stomatologie pentru a-si indrepta dintii. Acum aceste aparate dentare arata tare bine si nici nu deranjeaza cand sunt purtate, din cate am inteles de la cei cu care am stat de vorba.

Imi povestea fetita fostilor mei patroni ca nu simte nici un disconfort atunci cand ii poarta, desi rolul lor este de a crea o anumita presiune asupra dintilor, silindu-i in acest fel sa se alinieze in mod corect pe maxilar, pentru ca muscatura sa fie perfecta si zambetul sa fie ca in reclame. La clinica de stomatologie Trident, fetita a fost tratata cu atentie, cu respect, cu profesionalism, motiv pentru care as dori sa afle si alte persoane ca se poate, ca depinde numai de noi daca alegem sa ne folosim de serviciile unor profesionisti si sa vorbim lumii despre ei, sa le aratam respectul cuvenit.

slide1

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.