Vietile oamenilor au suisuri si coborasuri. Nu spun o noutate. Orice om stie ca viata nu e mereu roz, ca uneori o intamplare aparent banala ne poate da totul peste cap intr-o clipa. Unii, mai prevazatori, isi pun deoparte bani albi pentru zile negre. Altii traiesc clipa, convinsi ca nimic rau nu li se poate intampla. Cunosc persoane care, dupa un moment nefericit, s-au vazut nevoiti sa isi vanda lucrurile din casa pentru a iesi din necaz, pentru a ajunge la liman. Din acest motiv apreciez cum se cuvine site-urile care ofera oamenilor posibilitatea de a posta anunturi gratuite, site-uri cum este Negociat.ro.

Desigur, acest site nu este destinat numai celor ce au necazuri, ci tuturor celor care au un anunt de facut, care vor sa ofere ceva. Probabil si voi aveti in jur persoane care, atunci cand considera ca un lucru nu le mai este util, in loc sa il arunce aleg sa il vanda, sa scoata macar o mica parte din pretul pe care l-au platit la cumparare. Si anunturile acestora isi pot gasi locul pe site-ul Negociat. ro. 

Am observat acolo ca exista anunturi gratuite postate chiar si de catre cei care au de vanzare imobiliare, cei ce ofera locuri de munca sau cei ce au animale de vanzare ori de dat spre adoptie. Cu alte cuvinte, Negociat.ro este un site de anunturi gratuite deschis tuturor. Oricine doreste poate posta fara grija anunturi cu privire la vanzarea sau inchirierea unui produs. Spersa fie clar pentru toata lumea ca orice produs ati pune la vanzare, acesta trebuie sa va apartina, astfel incat sa nu incalcati vreo lege a tarii si sa intrati in necazuri.

anunturi-gratuite

Anunturi Gratuite – Negociat.ro

Eu am vazut pe respectivul site anunturi de tot felul, impartite pe categorii, astfel incat vizitatorii sa aiba parte de o experienta cat mai placuta, sa poata gasi usor ceea ce i-ar putea interesa, sa poate vedea poze cu produsele aflate la vanzare ori oferite spre inchiriere. Fie ca sunteti persoana particulara si aveti ceva de vanzare / inchiriere, fie ca sunteti firma si doriti sa va promovati produsele / serviciile, acest site poate fi locul potrivit. Va sfatuiesc totusi sa cititi cu atentie termenii si conditiile, astfel incat sa fiti la curent cu ceea ce aveti voie sa faceti pe platforma, cu legile in vigoare si cu regulamentul propriu al firmei ce ofera posibilitatea postarii de anunturi gratuite.

De exemplu, citeam acolo ca utilizatorii platformei trebuie sa aiba 18 ani impliniti si capacitate deplina de exercitiu, iar in cazul persoanelor juridice este necesar sa existe “o societate inmatriculata si functionand in conformitate cu legile din Romania iar reprezentantii dvs. sunt in mod valabil autorizati sa exprime acordul dvs. legal cu privire la accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice alt mod a website-ul si/sau a serviciilor.”

“Un anunt va fi creat prin completarea unui formular, disponibil pe website, care sa contina: datele reale de contact ale utilizatorului, descrierea reala a produsului care face obiectul anuntului şi pretul.

Prin trimiterea anuntului spre publicare catre furnizor, utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu prevederile acestor Termeni si Conditii, fiind pe deplin de acord ca, in caz de nerespectare a acestora, sa fie tras la raspundere conform prevederilor acestora. atilizatorul isi asuma in intregime raspunderea pentru continutul anuntului si pentru veridicitatea informatiilor publicate in anunt si/sau comunicate furnizorului.”