Fie că te-ai gândit să renovezi casa sau să construiești una nouă ori ca ai decis ca e timpul să ai propria ta grădină cu gard din fier, în mijlocul căreia să amplasezi leagănul sudat de tine, ai nevoie de o serie de scule menite să te ajute în realizarea proiectului tău.

Lucrarea calitativă se face cu unelte profesionale

Cauți un aparat de sudura profesional? Poți alege unul care să fie potrivit pentru sudurile industriale, care să poată fi folosit în atelierul de producție și reparație sau unul care să poată fi utilizat cu ușurință la lucrările de întreținere și montaj de acasă. Mai bine ar fi să ai unul care să poată să le facă pe toate!

Dacă ai început construcția sau renovarea casei, ai constatat cu siguranță că vei avea de-a face cu multe tipuri de materiale. Oricare ar fi proiectul tău, ai nevoie de un aparat de sudură care să îți permită utilizarea sa pe cât mai multe dintre acestea.

Atunci când alegi un aparat de sudură VELT, ai garanția că acesta poate fi folosit alături de orice tip de electrod, fie el rutilic, bazic, din inox sau fontă și poate efectua sudură clasică cu electrod, sudura cu sârmă sau sudură cu argon – care constă în amorsare prin zgâriere a materialului.

Uneltele viitorului

În era tehnologiei era necesar ca uneltele să migreze și ele spre digitalizare. Aparatele de sudură VELT dispun de o interfață modernă, tactilă, ușor de operat din care se poate regla intensitatea curentului, din amper în amper. Ecranul mai afișează și alte opțiuni și caracteristici, orferindu-ți control supra acestuia.

Aparatele profesionale îți pun la dispoziție o serie de noi tehnologii și funcții care să te ajute în realizarea proiectului dorit. Datorită tehnologiei VRD, de reducere a tensiunii de mers în gol, aparatul nu consumă mai mult decât este nevoie atunci când nu se sudează și facilitează protecția utilizatorului. Funcțiile Hot Start și Arc Force cresc intensitatea curentului pentru a iniția arcul electric sau pentru a-l stabiliza, în cazul unui scurtcircuit.

Aparate de sudură sigure

Aparatele de sudură și tăiere profesionale marca VELT sunt aparate de înaltă calitate, rezistente la condițiile de lucru solicitante. Acestea dispun de radiatoare din aluminiu și electro-ventilatoare cu debit mare, menite să răcească eficient componentele electronice pentru a nu duce la supraîncălzire atunci când se lucrează îndelungat.

În orice caz, pentru a spori siguranța, temperatura internă este monitorizată de către aparat. Dacă limita impusă este depășită, aparatul se oprește până când poate fi folosit din nou la o temperatură normală.

Cumpără în siguranță

Beneficiezi de garanție de 12 luni pentru persoanele juridice și 24 luni pentru persoanele fizice, la achiziționarea oricărui aparat de sudură, transport rapid și retur facil, în termen de 14 zile.

Cumpără acum unul din aparatele VELT, alături de alte accesorii destinate sudurii pe site-ul www.desudura.ro unde ai asistență în timp real dacă ai nelămuriri în legătură cu produsul pe care vrei să-l cumperi. Poți plăti și în rate, fără dobândă!

Contact: office@vladicom.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.