Alege Stailer dacă vrei să te programezi la salon în 5 minute

Tehnologizarea este soluția care și-a făcut loc printre noi pentru a ne îmbunătăți viața. Aceasta încă se dezvoltă și continuă să ne surprindă cu diverse lucruri. Aduce orice informație pe propriul device și permite comandarea de produse, realizarea de programări, plata facturilor și așa mai departe.

Este o metodă care te scapă de stat la cozi interminabile și să îți pierzi timpul și răbdarea. Din același motiv a apărut și Stailer, care este o platformă destinată programărilor online la salon, din orice domeniu din sfera hair & beauty.

Programare în doar 5 minute

Stailer activează momentan doar în 5 mari orașe ale țării precum Iași, Timișoara, Oradea, București și Cluj, dar continuă să se extindă cu pași repezi mai departe. Orice persoană poate beneficia de serviciile sale, indiferent de orașul în care locuiește. Dacă ești în trecere sau în concediu prin țară și ești interesat de un tuns barbati in Iasi, accesezi Stailer și poți găsi un salon care să te primească.

Atunci când nu cunoști nici o persoană din oraș și nu ai de la cine să primești recomandări, Stailer este partenerul tău de încredere și îți recomandă salonul potrivit pentru tine. Poți obține programarea în doar 5 minute, deoarece trebuie doar să selectezi serviciile de care vrei să dispui și apoi pagina afișează lista cu disponibilități. Alegi, finalizezi, primești mesaj de confirmare și voila! Programarea ta este stabilită.

Beneficiile Stailer

Chiar dacă prin cele prezentate până acum Stailer.ro este o platformă doar cu beneficii, aceasta vine la pachet cu mai multe opțiuni și vești bune. În primul rând este gratuită și poate fi utilizată și fără a crea un cont, dacă vrei să obții rapid o programare.

În al doilea rând, dacă îți creezi cont poți seta și un reminder. Acesta sună înainte de programare,pentru că este firesc să mai uiți din când în când anumite aspecte. Stailer este alături de tine cu tot ce ai nevoie. Are instalată chiar și o hartă care te îndrumă exact la locația corectă, cu ajutorul Google Maps. În acest fel nu te rătăcești pe nicăieri și nici nu pierzi timpul în căutarea salonului.

Contul îți permite vizualizarea tuturor programărilor la care ai fost deja, pentru a putea merge din nou dacă ai fost încântat de serviciile oferite. Totul este la îndemână și totul se petrece online. Chiar și anulările le poți face online. Scapi astfel de dat telefoane și scuze stiliștilor. Aceștia sunt anunțați în timp util și nimeni nu este încurcat. Simplu, facil și gratuit – acesta este Stailer.

Contact:

support@stailer.com.