Deseori se intampla sa nu iti mai functioneze telefonul, iar acest lucru este perfect normal. Cu siguranta nu esti singura persoana care are parte de o supriza de acest fel atunci cand se asteapta cel mai putin. Cei mai multi pornesc in cautarea unui service atunci cand intalnesc defectiuni la nivelul sistemelor de operare, al acumulatorilor, ecranelor tactile si alte probleme de acest fel.

Specialistii sunt de parere ca smartphone-urile care ajung in acest stadiu au drept cauza neatentia proprietarilor. Acestia fie nu au stiut sa utilizeze corespunzator telefonul, fie l-au suprasolicitat. Cert este faptul ca de la defectarea unei piese se poate, foarte simplu, strica intregul dispozitiv mobil.

Despre principalele tipuri de probleme intampinate in randul smartphone-urilor

Conform specialistilor unuia dintre cele mai mari service-uri de reparatii mobile din Suceava, numit Glassgsm, cele mai multe probleme apar din cauza calitatii slabe a pieselor componente sau din cauza faptului ca telefoanele au fost suprasolicitate. Principalele defectiuni se intalnesc la nivelul componentelor software. Desigur, si componentele hardware se defecteaza, insa intr-o pondere mult mai mica.

Indiferent de categoria in care se incadreaza defectiunea, se pare ca Glassgsm gaseste mereu solutia potrivita pentru toate. Acest lucru este posibil numai datorita faptului ca tehnicienii au experienta necesara in domeniu.

Asadar, oricare ar fi problema cu care se confrunta telefonul tau, de dorit ar fi sa apelezi la serviciile de reparatii ale service-ului despre care ai auzit cele mai multe lucruri pozitive. Spre exemplu, Glassgsm este service-ul la care apeleaza tot mai multi, indiferent daca sunt din Suceava sau din alt oras. Cum? Daca vrei sa beneficiezi de serviciile companiei, poti trimite smartphone-ul la reparat prin curier.

Inlocuirea butoanelor de volum, a celui de inchidere/deschidere, schimbarea antenei gps sau a celei wi-fi, precum si inlocuirea altor piese componente sunt la ordinea zilei la Glassgsm. Cu cat faci un lucru de mai multe ori, cu atat devii mai bun la respectiva operatiune, iar asta se intampla si in cadrul acestui service care isi prezinta oferta de reparatii pe site-ul www.glassgsm.ro. De asemenea, si cei care intampina probleme legate de camera, indiferent ca este vorba despre cea frontala sau cea din spate, de carcasa, ecran, touchscreen sau alte elemente, pot apela fara probleme la un service precum este cel mentionat.

Se pare ca cel mai des se prezinta clienti care au probleme cu acumulatorul. Nu stiu tie, dar personal cred ca m-am lovit de aceasta problema de cateva ori pana acum. In afara de acest aspect, o frecventa destul de mare o au si defectiunile la microfonul telefonului.

Pentru ca suntem, as putea spune, dependenti de acest dispozitive mobile, cautam sa rezolvam cat mai repede defectiunile.  Atat cand ne lovim de situatii precum cele mentionate pana acum, cat si de alte probleme precum puterea slaba de incarcare a bateriei, autonomia redusa a acesteia, restartarea frecventa sau blocarea tot mai deasa a telefonului, pornim catre un service specializat.

Cred ca asa procedeaza oricine vrea ca smartphone-ul sau sa functioneze ca inainte, sa se poata ajuta de el si, cel mai important, sa nu ii puna la incercare rabdarea. Sansele de a nu gasi o solutie adecvata in cazul specialistilor Glassgsm cred ca sunt minime sau chiar inexistente.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.