Fiecare generație își are tinerii săi buni, care știu ce vor de la viață și care luptă din toate puterile pentru a obține lucrurile dorite, fie ele de natură materială, fie de natură spirituală. Bucuria și mândria pe care omul le simte atunci când realizează ceva prin propriile forțe sunt de nedescris în cuvinte. Dar ce se întâmplă atunci când un tânăr are idei foarte bune sau de-a dreptul geniale, însă nu găsește un mentor ori banii necesari pentru a da viață respectivei idei? Din păcate, uneori drumul de la gând la faptă este tare greu și se poate dovedi a fi chiar fundătură, dacă tânărul nu găsește nicăieri sprijinul necesar. Celor ce vor să înceapă și să dezvolte o afacere, dar nu găsesc sprijin, le recomand site-ul andreiursachi.eu, un loc unde ideile prind viață.

Pe Andrei Ursachi l-am cunoscut în anul 2012. M-a uimit încă de la inceput faptul că, deși era atât de tânăr, se comporta întotdeauna exemplar, sărea în ajutorul oricui ar fi avut nevoie și se pricepea să transforme orice idee bună într-o afacere de succes. În fața unui asemenea tânăr nu îmi rămâne decât să îmi scot pălăria. Și vă spun cu sinceritate că nici măcar nu m-am mirat când am aflat că își dorește să vină în sprijinul altor tineri, să îi ajute pe toți cei care sunt ambițioși și au idei geniale, dar cărora le lipsește un mentor care să îi călăuzească sau banii necesari pentru a pleca pe lungul și anevoiosul drum al antreprenoriatului. 

La rândul meu, simt că trebuie să contribui și eu la dezvoltarea tinerilor și, implicit, la dezvoltarea societății, așa că aleg să scriu pe blog despre andreiursachi.eu, pentru ca orice tânăr antreprenor să știe unde poate găsi sprijin și resurse pentru a porni la drum cu ideea genială pe care o are. Mai mult de atât, sprijinul poate veni și pentru cei care au trecut deja de la stadiul de idee / concept la stadii avansate (expansiunea companiei care se afla în stadiul producției, serviciile ori produsele companiei sunt deja disponibile pe piață ori încep deja să se extindă pe alte piețe). Fie că există sau nu un plan de afaceri, un plan de marketing complet, tinerii antreprenori au toate șansele să beneficieze de suport dacă accesează site-ul andreiursachi.eu și completează formularul existent chiar pe prima pagină.

Despre Andrei Ursachi vă mai pot spune că a reușit să dezvolte, până la vârsta de 25 de ani, nici mai mult, nici mai puțin de 6 (șase) afaceri, dintre care cea mai mică are o cifra de afaceri de peste 100.000 euro. Acest lucru spune clar despre tânărul antreprenor că se pricepe la ceea ce face. Trebuie să mai știți și faptul că folosește marketing digital pentru a putea dezvolta în întreaga lume afacerile în care investește. Dacă aveți nevoie de un mentor ori de banii necesari dezvoltării unei afaceri, nu ezitați să cereți sprijin de la cei care dovedesc nu prin vorbe, ci prin fapte că sunt capabili și dornici să întindă o mână tinerilor care au idei geniale.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.