Skip to main content

Singurul magazin online din Romania unde iti configurezi 100% usa inainte sa o cumperi

Abia murise tatal meu cand s-a intamplat sa spargem usa pentru a intra in casa, caci sora mea pierduse cheia si nu avea rabdare sa astepte pe afara pana cand se intorcea mama de la serviciu. A reusit sa o sparga in asa hal, incat nu s-a mai putut repara, plus ca in acea vreme aparuse moda usilor din lemn frumos lacuit, care schimbau total aspectul caselor. Asa ne-am decis sa comandam si noi o usa noua. Din pacate, la firma unde am mers au cam profitat de faptul ca nu era un barbat cu noi care sa se priceapa si ne-au facut o usa din lemn inca verde, care in timp s-a curbat si s-a micsorat.

De atunci au trecut foarte multi ani. Acum am o usa metalica. A fost buna la vremea ei, insa i-a cam trecut timp si as dori sa o schimb. O prietena mi-a recomandat sa intru pe site-ul www.liderdoors.ro, singurul magazin online din Romania unde iti configurezi 100% usa inainte sa o cumperi. Mi-a mai spus prietena mea ca au tot felul de usi economice, potrivite pentru cei care nu dispun de foarte multe finante. Dar eu nu caut neaparat usi economice, ci mai degraba usi care sa imi placa, sa aiba un aspect interesant si sa se potriveasca perfect casei mele.

Mi-am aruncat un ochi pe site-ul amintit mai sus si am observat ca au usi medii din PVC care s-ar potrivi la mine acasa fara probleme, insa sotul meu insista pe ideea ca o usa nu o cumperi pentru trei zile, ca este de preferat sa ne uitam mai degraba pe la usi premium din AL si PVC. Intr-un fel are dreptate, trebuie sa recunosc asta in public, pe blog. Una este sa ai o usa de duzina (si mult timp nu ne-am permis un alt fel de usa) si alta este sa te orientezi catre usi premium din materiale bune, care sa faca impresie si sa fie destul de solide. Nu ca ne-am teme de hoti sau ceva de acest gen. Il avem pe Bruno care a bagat spaima in vecini, postas, curieri si asa mai departe. 😀

Desigur, tot umbland eu prin magazinul liderdoors.ro am descoperit ca exista si o categorie deosebita, numita usi exclusiviste din PVC si AL. Stiu ca nu sunt deocamdata de nasul nostru, ca ar insemna sa facem o gaura prea mare in buget, insa asta nu ma impiedica sa se admir si sa imi promit ca va veni ziua in care voi putea plati fara sa clipesc pentru macar o usa exclusivista din PVC si AL. Toate sunt atat de frumoase, au un design care te poate imbolnavi de inima rea daca nu ai cardul destul de bine alimentat, insa sunt om cu capul pe umeri si stiu ca toate se fac la tipul lor, dupa posibilitatile fiecaruia in parte.

O singura problema cred ca am in acest moment, caci tot uitandu-ma la aceste usi mi-a rasarit in minte o intrebare: oare pe site-ul www.liderdoors.ro usile sunt pentru interior sau pentru exterior? Oare mi-as putea comanda atat pentru usa de la intrare, cat si pentru prin casa? Cine cauta, gaseste! Imediat dupa ce am scris randurile de mai sus am descoperit ca usile de acolo sunt in principal pentru exterior, insa cine ma poate impiedica sa imi pun una si la dormitor, daca mie imi place si consider ca se potriveste cu restul casei?

Trebuie sa mai stiti ca tot ceea ce am scris in titlul acestui articol este adevarat. Va puteti configura usile dupa bunul pla inainte de a le comanda. Daca simtiti ca nu va descurcati singuri, apelati cu incredere la un specialist al site-ului, care va va ajuta cu cele mai bune sfaturi pentru ca usa aleasa sa fie exact ceea ce va trebuie si va place.

Leave a Reply